Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui e nepotul fostului şef al Biroului Poliţiei Rutiere

Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui e nepotul comisarului şef Iulian Munteanu, fost şef al Biroului Poliţiei Rutiere Vaslui.

de Redactia Observator

la 15.03.2018 , 16:55

Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui e nepotul fostului şef al Biroului Poliţiei Rutiere

Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui e nepotul comisarului şef Iulian Munteanu, fost şef al Biroului Poliţiei Rutiere Vaslui. Poliţistul care l-a împuşcat accidental pe bărbatul de 27 de ani, Mihai Vizitiu, e acelaşi care a ajutat la arestarea şefului lui, comandantul Poliţiei Rutiere Vaslui, acum doi ani. Procurorii DNA l-au pus atunci să îşi monitorizeze superiorul cu tehnică specifică de supraveghere şi acţiunile lui au dus la reţinerea lui Iulian Munteanu.

Acum, Vizitiu l-a ucis accidental pe nepotul acestuia. Victima se afla la volanul unei maşini, deşi avea permisul de conducere suspendat. Adrian Munteanu, aflat la volanul unui autoturism, la vederea maşinii de poliţie a efectuat manevra de mers înapoi, după care a coborât din maşină şi a încercat să fugă. Un agent a mers după el şi l-a somat să se oprească, avertizând că va face uz de armă. La un moment dat, bărbatul a fost prins de umeri pentru a fi imobilizat de poliţist, iar atunci arma s-a declanşat accidental, împuşcându-l mortal pe şoferul fugar, în zona capului. 

Bărbatul împuşcat era cercetat în trei dosare penale pentru diverse infracţiuni contra circulaţiei pe drumurile publice. La data 24 august 2016, refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. La data de 24.12.2016, refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducere fără permis. Aceste 2 dosare au fost reunite, bărbatul fiind trimis în judecata, la data de 11 martie 2017. La data de 12.10.2017 a provocat un accident rutier, fără victime. S-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Acest dosar se află în lucru.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Tânărul împuşcat în cap de un poliţist la Vaslui e nepotul fostului şef al Biroului Poliţiei Rutiere