Antena Meniu Search
x

Video Tânărul teribilist, care a produs accidentul din Iaşi, a dat vina pe prietenul mort pentru tragedie. Victima a fost găsită carbonizată, pe locul din dreapta

Accident cumplit pe Drumul Naţional 28, în judeţul Iaşi! Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe şosea, s-a izbit de un copac şi a luat foc. Martorii au reuşit să-i scoată din maşină doar pe şofer, un tânăr de 22 de ani, şi pe tânăra care se afla pe bancheta din spate. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 08:35

Vezi și

Teribilismul face o nouă victimă pe segmentul de drum dintre localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei. Ultima tragedie s-a petrecut aseară, puţin după ora 20:00.  Un adolescent de 18 ani, care luase permisul chiar ieri, şi-a luat doi prieteni - un tânăr de 22 de ani şi o adolescentă - şi i-a scos la o plimbare de seară. L-a lăsat să conducă pe amicul său, iar el s-a instalat comod pe locul din dreapta. Hotărât să-i impresioneze pe pasageri, tânărul de la volan a început să gonească nebuneşte pe şosea, dar... inevitabilul s-a produs.

Georgică Onofreiasa, ISU Iaşi: A fost primit un apel prin sistemul unic de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier pe Drumul Naţional 28, între localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a luat foc.

O cameră de bord a unui alt şofer aflat în trafic a surprins momentul în care tânărul aflat la volan pierde controlul  volanului din cauza vitezei excesive, iar maşina ajunge pe cotransens şi se izbeşte violent de un copac de pe marginea şoselei.

Doi bărbaţi, din alte maşini ce circulau în zonă, sar imediat în ajutor şi reuşesc să-i scoată pe şofer şi pe tânăra care se afla pe bancheta din spate.  Din păcate, înainte de a se întoarce şi la adolescentul de pe locul din dreapta, maşina explodat, iar flăcările au înghiţit autoturismul. 

Pe acelaşi subiect

Vinovatul a dat vina pe tânărul mort

Prof de Diana Cimpoeșu, UPU spitalul sf Spiridon: Pentru pacientul de 22 de ani avem un diagnostic de arsură, apreciem că această arsură este pe 4% din suprafaţa corporală.  Pacienta de 21 de ani este conștientă și stabilă hemodinamic, cu un traumatism cranio-facial, cu contuzie abdominală și urmează și ea calea investigațiilor.

Potrivit unor surse, şoferul teribilist a încercat să scape de responsabilitate şi ar fi negat că s-ar fi aflat la volan. Ba chiar ar fi dat vina pe adolescentul mort, deşi acesta se afla pe locul din dreapta.

Anca Vîjiac, IPJ Iaşi: În cauză, poliţiştii continuă cercetarile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânărul teribilist, care a produs accidentul din Iaşi, a dat vina pe prietenul mort pentru tragedie. Victima a fost găsită carbonizată, pe locul din dreapta