Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător în Iași, la Podu Iloaiei. Un șofer începător, de 18 ani, a murit carbonizat după ce s-a izbit cu mașina de un copac

Un grav accident de circulație a avut loc între Lețcani și Podu Iloaiei, după ce un șofer a scăpat controlul volanului și s-a izbit cu putere de un copac aflat pe marginea drumului. Flăcări uriașe au cuprins apoi autoturismul.

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 23:45

Vezi și

Una dintre victime, în vârstă de 18 ani, a murit carbonizată în urma impactului. Alte două persoane au fost preluate de echipajele de intervenție și transportate la spital, pentru diagnostic și tratament.

Accidentul produs între Lețcani și Podu Iloaiei, filmat de un șofer aflat în trafic

Momentul în care mașina s-a izbit de arbore a fost filmat de camera de bord a unui participant la trafic. Pe imagini se poate observa cu mașina a intrat cu putere în copac, l-a secționat și s-a oprit pe marginea drumului. La scurt timp după nenorocire au izbucnit și flăcările puternice. Pentru una dintre victime nu s-a putut face nimic.

"Astăzi, 30 mai ac, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că în afara localității Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, ulterior apărând un incendiu.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane și decesul unei alte persoane rămasă încarcerată în autoturism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, în vederea clarificării întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Iași, la Podu Iloaiei. Un șofer începător, de 18 ani, a murit carbonizat după ce s-a izbit cu mașina de un copac