Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moarte misterioasă în Târgovişte. O femeie a fost găsită fără suflare în faţa unui bloc

Moarte cu semne de întrebare în judeţul Dâmboviţa. O femeie a fost găsită fără suflare în faţa unui bloc din Târgovişte. Sinuciderea este prima ipoteză a anchetatorilor.

de Redactia Observator

la 04.03.2020 , 11:32

  • Locatarii care au suna tla 112 nu ştiu cine e femeia.
  • O posibilă crimă nu exclud oamenii legii.

Moarte cu semne de întrebare în judeţul Dâmboviţa. O femeie a fost găsită fără suflare în faţa unui bloc din Târgovişte. Sinuciderea este prima ipoteză a anchetatorilor.

Locatarii nu ştiu însă cine este femeia şi nu cred că ar fi vorba despre un gest extrem. Oamenii susţin că cineva ar fi ucis-o şi apoi ar fi abandonat trupul fără viață. O posibilă crimă nu exclud nici oamenii legii.

Zgomotul puternic i-a alarmat pe toţi locuitorii din bloc. Erau orele prânzului. Speriaţi, au ieşit într-un suflet afară. În faţa clădirii, pe caldarâm, zăcea o femeie cu trupul zdrobit.

Vezi și

Oamenii au pus mâna pe telefon şi au sunat la 112. Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Medicii, chemaţi şi ei în ajutor, nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Moartea ei este învăluită în mister. Nu se ştie, deocamdată, în ce condiţii a murit. Semnele de întrebare sunt cu atât mai mari cu cât femeia nu era cunoscută printre locatari.

O primă ipoteză arată că femeia s-ar fi aruncat de pe acoperişul blocului. Cu toate acestea, locatarii susţin că nu ar fi avut cum să ajungă acolo. Ei au alte bănuieli.

Prima variantă luată în calcul de oamenii legii este suicidul, însă nu exclud nici varianta unei crime. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Moarte misterioasă în Târgovişte. O femeie a fost găsită fără suflare în faţa unui bloc