Antena Meniu Search
x

Târgul de cadouri de la Muzeul Naţional al Satului îşi deschide în curând porţile. Care este programul activităţilor

Seria de evenimente reunite sub genericul "Muzeul Satului în... sărbătoare. Târg de cadouri" va avea loc între 30 noiembrie şi 6 decembrie, în Capitală. De la târg nu vor lipsi căsuţele cu bucate tradiţionale şi obiecte confecţionate manual, dar nici activităţile interactive pentru copii, potrivit Agerpres

De Redactia Observator la 23.11.2022, 18:45
Târgul de Cadouri
Muzeul Național al Satului va găzdui, între 30 noiembrie și 6 decembrie, seria de evenimente - Shutterstock

Programul va debuta cu un târg cu obiecte şi bucate tradiţionale româneşti: de la păpuşi la icoane, de la instrumente muzicale la vase din lut, de la colaci şi pâine cu maia la miere, cozonaci, murături, dulceţuri şi zacuscă, sucuri naturale şi siropuri de leac, cadouri pentru cei dragi de la meşterii veniţi din întreagă ţară.

De Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie, va avea loc vernisajul expoziţiei "Masca în Teatru", un proiect al Asociaţiei Teatrul Vienez de Copii, în parteneriat cu Asociaţia Femeilor Universitare din România şi Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, iar pe 1 decembrie, ca în fiecare an, Asociaţia Tradiţia Militară va susţine pe aleile muzeului o demonstraţie militară în uniforme de epocă.

Copiii pot participa la ateliere creative

Pe 4 decembrie, copiii sunt aşteptaţi la un atelier de sezon în care vor învăţa să confecţioneze "cizmuliţa lui Moş Nicolae", iar apoi vor fi invitaţi în jurul bradului unde vor putea asculta colinde în interpretarea Corului Symbol al Patriarhiei Române.

Cei mici vor putea participa, de asemenea, pe 6 decembrie, la teatrul de umbre, unde le va fi prezentată Legenda lui Moş Nicolae, iar părinţii şi bunicii la Târgul caritabil organizat de Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti (SSFB), al cărui scop este de a ajuta organizaţia Hope and Homes for Children.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Târgul de cadouri de la Muzeul Naţional al Satului îşi deschide în curând porţile. Care este programul activităţilor