Antena Meniu Search
x

Video Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca. Bucurii de sărbători, cu economie la curent şi grijă pentru mediu

Premieră, anul acesta: economie, dar şi sustenabilitate. Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca şi-a aprins deja luminiţele, iar evenimentul este mai verde ca niciodată.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.11.2022, 20:26

Vezi și

"Noutatea din acest an - posibil nu doar aici, ci la nivel naţional - este faptul că celor mai multe căsuţe din târg le-au fost montate pe acoperiş panouri fotovoltaice, astfel încât consumul de la reţeaua de electricitate să fie cât mai redus. Nu acoperă consumul în întregime, dar, spun organizatorii, e un prim pas", spune Alex Prunean, reporter Observator.

Surprize la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

"În urmă cu puţin timp s-a aprins şi iluminatul festiv şi, chiar dacă plouă torenţial, totul arata feeric. Timp de 44 de zile, aici vor fi concerte de colinde, sute de evenimente şi surprize, atât pentru copii, dar şi pentru adulţi. A fost adus un carusel, o roată panoramică înaltă de 30 de metri, dar şi căsuţa lui Moş Crăciun, unde pot fi lăsate scrisori pentru el. Tot de vineri circulă prin oraş şi tramvaiul lui Moş Crăciun, iar cei care călătoresc cu el vor primi cadouri surpriză. Tema din acest an de la târg este relaxarea", adaugă Alex Prunean, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca. Bucurii de sărbători, cu economie la curent şi grijă pentru mediu