Antena Meniu Search
x

Tarom anunță un nou zbor spre Cluj, pe 4 august. Cât costă un bilet

TAROM a decis să introducă un zbor suplimentar spre Cluj-Napoca, cu plecare din Bucureşti în dimineaţa zilei de 4 august. Preţul unui bilet pornește de la 77 de euro pe segment, după ce biletele suplimentare introduse în sistemul de vânzare s-au epuizat în mai puţin de 48 de ore, datorită cererii pentru festivalul UNTOLD, a anunţat miercuri operatorul aerian, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 11:45

Tarom anunță un nou zbor spre Cluj, pe 4 august. Cât costă un bilet
Tarom anunță un nou zbor spre Cluj, pe 4 august. Cât costă un bilet - Profimedia

"În mai puţin de 48 de ore de la introducerea în sistem a două curse suplimentare pentru destinaţia Cluj, biletele s-au epuizat. Vestea bună este că am decis să introducem încă o cursă suplimentară, a treia la număr, pentru a veni în întâmpinarea fanilor UNTOLD. Sunt ultimele aproximativ 100 de extra locuri pe care le scoatem la vânzare cu destinaţia Cluj - Napoca, la un preţ foarte bun care porneşte de la 77 de euro pe segment cu taxe şi bagaje incluse", a declarat Monica Cramer, directorul comercial al Companiei TAROM.

Cursa e dedicată în principal fanilor UNTOLD

Cursă suplimentară TAROM, RO1641 din 4 August ajunge la Cluj - Napoca la ora 5 dimineaţa şi este dedicată în principal fanilor UNTOLD care vor să se bucure pe deplin de una dintre cele mai impresionante zile de festival.

În preţul de 77 de euro/segment sunt incluse toate taxele, bagajele de cală şi de mână dar şi formalităţile de check-in. Biletele au fost puse în vânzare începând de miercuri şi rezervările se pot face direct pe site-ul www.tarom.ro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Tarom anunță un nou zbor spre Cluj, pe 4 august. Cât costă un bilet