Antena Meniu Search
x

Tatăl Alexandrei, cu ochii în lacrimi: 'Dacă a sunat o dată la 112, sper să o mai facă o dată'

Sunt zece zile de când urma Alexandrei s-a pierdut. Dar, în ciuda scenariilor terifiante care au şocat o ţară întreagă, tatăl fetei şi-a păstrat speranţa ca ea este în viaţă.

de Redactia Observator

la 02.08.2019, 09:58

Vezi și

Sunt zece zile de când urma Alexandrei s-a pierdut. Dar, în ciuda scenariilor terifiante care au şocat o ţară întreagă, tatăl fetei şi-a păstrat speranţa ca ea este în viaţă.

Într-un interviu impresionant, Ioan Mâceşanu spune că fiica lui este un om puternic şi cu un mare vis: să devină poliţistă.

Bărbatul a povestit cum a spart uşi în cazul a două percheziţii şi a făcut un apel către... cine i-a luat fiica. Să o aducă acasă.

Agonia familiei care se agaţă de speranţă i-a dat bărbatului, de 10 zile, energie să stea cot la cot cu anchetatorii.

Pe acelaşi subiect

'Am căutat în puţuri, am căutat în canale, unde aud, imediat ne ducem să facem ceva. Dar ce mă căiesc eu e că am trecut la o stradă de ea. Noi am fost pe Decebal şi ea a fost pe Craiovei. Asta mă voi căi toată viaţa, dacă nu o găsesc', a declarat Ioan Mâceşanu, tatăl Alexandrei.

Tatăl Alexandrei crede că fiica lui este în viaţă

Ioan Măceşanu crede că fiica lui este în viaţă, în ciuda scenariilor terifiante.

'Ştiu că e o fată puternică, foarte puternică. Dacă a sunat o dată la 112, sper să o mai facă o dată, sper că va scăpa, eu cred şi soţia, toţi credem', a precizat bărbatul.

Deşi intervenţiile salvatorilor au stârnit controverse, Ioan Măceşanu crede că autorităţile îşi vor face datoria. Mai ales că Alexandra însăşi voia să devină poliţistă, povesteşte bărbatul.

Aseară, în faţa Poliţiei din Caracal, tatăl Alexandrei a lansat un apel public către presupuşii răpitori.

'Credem tot timpul, în fiecare seară, vorbim cu ea în fiecare seară, ne rugăm în fiecare seară, în fiecare oră, din toată inima noi credem că ea este în viaţă. Vom crede până în ultima zi', a declarat tatăl fetei.

Ipoteza unei reţele de traficanţi este investigată de anchetatori. Pentru moment, singura persoană arestată în dosar este Gheorghe Dincă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tatăl Alexandrei, cu ochii în lacrimi: 'Dacă a sunat o dată la 112, sper să o mai facă o dată'