Antena Meniu Search
x
LIVE

Tată din Vrancea, supravegheat cu brăţară electronică după ce şi-ar fi bătut şi înfometat copilul de 13 ani. Poliţia a emis ordin de protecţie

Un bărbat bănuit că şi-ar fi bătut în mod repetat şi privat de hrană copilul în vârstă de 13 ani va fi monitorizat prin brăţara electronică după ce pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

De Redactia Observator la 13.10.2022, 11:26
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

"La data de 11 octombrie, în jurul orei 12,00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 13 ani, ar fi fost lovit în mod repetat de către tatăl acestuia, fiind totodată privat de alimentaţie corespunzătoare. Cu sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Ordine Publică - Poliţia Municipiului Focşani, bărbatul a fost identificat în municipiul Focşani şi condus la sediul poliţiei pentru audieri", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se astfel existenţa unui risc iminent, motiv pentru care împotriva bărbatului s-a emis Ordinul de Protecţie Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

Bărbatului i-a fost aplicat şi un dispozitiv de supraveghere cu brăţară electronică, fiind cercetat pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului.

Acesta este cel de-al doilea caz de utilizare a brăţării electronice din Vrancea, după ce săptămâna trecută această metodă de supraveghere a fost aplicată pentru un bărbat bănuit de agresiune sexuală împotriva fiicei concubinei sale, în vârstă de 13 ani.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tată din Vrancea, supravegheat cu brăţară electronică după ce şi-ar fi bătut şi înfometat copilul de 13 ani. Poliţia a emis ordin de protecţie