Antena Meniu Search
x

Un tată şi fiul lui au coborât, în miez de noapte, în fosa septică din curte. Unul dintre ei a murit

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 54 de ani, la Rona de Sus, în Maramureş. Omul a murit după ce a coborât, în miez de noapte, să cureţe fosa septică din curte.

Bărbat mort în Rona de Sus, după ce a coborât în fosa septică din curte
Un tată şi fiul lui au coborât, în miez de noapte, în fosa septică din curte. Unul dintre ei a murit - axanews.ro

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 54 de ani, la Rona de Sus, în Maramureş. Omul a murit după ce a coborât, în miez de noapte, să cureţe fosa septică din curte.

Pompierii și ambulanțele SMURD de la Sighetu Marmației au fost chemate de urgență, după ce un bărbat de 54 de ani şi fiul lui de 34 de ani au coborât în fosa septică adâncă de trei metri, pentru a o curăța.

Mai întâi, a coborât tatăl, iar acestuia i s-a făcut rău. La scurt timp, a coborât și fiul, iar scenariul s-a repetat. Văzând că cei doi nu revin la suprafață, soția celui mai tânăr a alertat autoritățile.

Un vecin a ajuns primul și a reușit să îi scoată pe cei doi. Din nefericire, însă, starea bărbatului mai în vârstă se alterase considerabil.

Tată şi fiu în fosa septică, la Rona de Sus

Cei doi au fost transportați la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Pe drum, bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost resuscitat, întrucât se afla în stop cardio-respirator. La scurt timp, însă, acesta a decedat, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Fiul său a fost ținut sub observație ore în șir, fiind externat către dimineață.

“La fața locului, au intervenit echipaje din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației, atât cu un echipaj de prim ajutor, cât și cu o autospecială dotată cu apă și spumă, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Maramureș.

S-au inițiat manevre de resuscitare în cazul unuia dintre bărbați”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Cornel Băbuț, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tată şi fiul lui au coborât, în miez de noapte, în fosa septică din curte. Unul dintre ei a murit