Antena Meniu Search
x

Video Tată și fiu au strivit un șofer cu duba între TIR-urile lor, la Teleorman. Pasagerul din dubă a murit în accident

Un conflict izbucnit între mai mulți șoferi, pe stație, s-a încheiat tragic, la Teleorman. O autocamionetă a fost strivită între două tir-uri, pe E70, la Vitănești, pe sensul Alexandria - București. Pasagerul din dubă, un bărbat de 60 de ani, a murit nevinovat în accident.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 16:48

Vezi și

Potrivit primelor informații, pasagerul din autocamionetă a fost grav rănit și a murit la scurt timp după impact, iar șoferii au scăpat nevătămați.

Accident provocat după o ceartă între șoferi pe stație

Accidentul ar fi plecat de la o ceartă pornită pe stație de la o depășire. Șoferii de pe TIR-uri, tată și fiu, nu ar fi vrut să-l lase pe șoferul cu dubă să-i depășească. După ce a depășit primul TIR, șoferul de pe TIR-ul aflat în față a pus frână, brusc, iar cel din spate a intrat în plin în el.

"În accident au fost implicate trei autovehicule (două TIR-uri şi o autocamionetă), rezultând o victimă, inconştientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani. Acesta a fost scos rapid de pompierii militari şi predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgenţă la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat. Şoferii celor trei autovehicule nu au fost răniţi, refuzând transportarea la spital", precizează ISU Teleorman.

Pe acelaşi subiect

Șoferii implicați în accident nu au fost răniți

La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi două ambulanţe.

"În acest moment pompierii au rămas la faţa locului cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I. şi sablarea carosabilului, iar cazul a fost preluat de către autorităţile competente pentru cercetări", informează ISU Teleorman. 

Un polițist care a încercat să-i liniștească pe șoferii implicați în accident, imediat după tragedie, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce și-a dat din greșeală cu spray lacrimogen în ochi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tată și fiu au strivit un șofer cu duba între TIR-urile lor, la Teleorman. Pasagerul din dubă a murit în accident