Antena Meniu Search
x

Un șofer moldovean a făcut prăpăd pe o autostradă din Grecia: 7 morți și alți 8 răniți, după o urmărire cu poliția

Un șofer moldovean, aflat la volanul unui autoturism Citroen C5 cu imigranți, a făcut prăpăd pe o autostradă din Grecia, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Șapte oameni au murit pe loc în accident, alți opt au ajuns la două spitale din nordul țării.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.11.2021, 15:15

Un șofer moldovean a făcut prăpăd pe o autostradă din Grecia. 7 morți și alți 8 răniți, după o urmărire cu poliția
Un șofer moldovean a făcut prăpăd pe o autostradă din Grecia. 7 morți și alți 8 răniți, după o urmărire cu poliția - Xronos.gk

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineții de vineri, pe autostrada Egnatia spre Xanthi, în nordul Greciei, în timpul unei urmăriri a poliției. Presa elenă scrie că șoferul autoturismului, care circula pe direcția Komotini-Xanthi, a încercat să scape de oamenii legii și nu s-a oprit la semnalul de control. Mașinile de patrulare au pornit pe urmele lui, iar acesta a făcut un viraj brusc, în urma căruia a pierdut controlul direcției.

Mașina șoferului moldovean era plină cu imigranți

Potrivit xanthinews, șoferul, cetățean moldovean, a încercat să părăsească autostrada și s-a izbit de un container care servește drept stație de taxare pe autostradă. Din fericire, nu era nimeni în interior la acel moment.

Poliția a izolat locul accidentului, la care au ajuns imediat ambulanțele și autospecialele pompierilor.

Pe acelaşi subiect

Șoferul a încercat să scape de poliție, când s-a produs accidentul din Grecia

Șapte dintre imigranți au murit pe loc, în timp ce alți șase au fost scoși grav răniți din mormanul de fiare și transportați la spitalul din Komotini, unde luptă să rămână în viață. Alți doi au suferit răni ușoare au fost transportați la spitalul din Xanthi, scrie keeptalkinggreece.com.

Polițiștii au deschis deja o anchetă cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul, precum și pentru identificarea victimelor, a căror naționalitate nu a fost încă stabilită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un șofer moldovean a făcut prăpăd pe o autostradă din Grecia: 7 morți și alți 8 răniți, după o urmărire cu poliția