Antena Meniu Search
x

Tată şi fiu, de cetăţenie maghiară, au fost transportaţi la spital, după ce au căzut cu ATV-ul într-o prăpastie din Bihor

Un bărbat de 34 de ani şi fiul său de 13 ani, cetăţeni maghiari, s-au răsturnat, sâmbătă, cu ATV-ul într-o prăpastie, în zona localităţii Arieşeni, fiind transportaţi la spital, informează ISU Alba.

de Redactia Observator

la 17.09.2022, 18:14

ATV pe care se aflau doi cetățeni maghiari, tată și fiu, s-a răsturnat într-o prăpastie din Bihor
ATV pe care se aflau doi cetățeni maghiari, tată și fiu, s-a răsturnat într-o prăpastie din Bihor - Salvamont Bihor

Potrivit sursei citate, staţia de pompieri Câmpeni, în cooperare cu Salvamont Bihor, a fost solicitată să intervină pentru acordarea primului ajutor medical la un accident rutier în zona Arieşeni.

Forţele de intervenţie de la Salvamont Bihor au intervenit pentru extragerea copilului care rămăsese blocat sub ATV, iar echipajul SMURD Câmpeni a asistat medical cea de-a doua victimă, tatăl copilului.

Ulterior, ambele victime au fost preluate de către echipajele medicale prezente la locul solicitării, SMURD Câmpeni, respectiv SAJ, urmând a fi transportate la spital, în oraşul Câmpeni, precizează ISU Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tată şi fiu, de cetăţenie maghiară, au fost transportaţi la spital, după ce au căzut cu ATV-ul într-o prăpastie din Bihor