Antena Meniu Search
x

Tatăl care şi-a ucis fiul şi soacra, primele declaraţii după comiterea crimelor: "E o viperă! Mi-a luat ultima speranţă la viaţă" (Video)

Florin Petrache, bărbatul de 60 de ani care şi-a ucis fiul şi soacra a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Piatra Neamţ pentru audieri. 

de Redactia Observator

la 26.03.2019, 14:18

Vezi și

Florin Petrache, bărbatul de 60 de ani care şi-a ucis fiul şi soacra a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Piatra Neamţ pentru audieri. 

Scos în cătuşe din maşina Poliţiei, bărbatul le-a spus jurnaliştilor care l-au asaltat cu întrebări că îi pare "foarte rău" pentru ce a făcut.

Întrebat de ce şi-a omorât fiul şi soacra, bărbatul şi-a acuzat soţia, despre care a spus că "i-a luat ultima speranţă de viaţă".

"Familia mea mi-a luat totul. Dacă îmi dedea o speranţă de viaţă...ultima speranţă mi-a luat-o...Vagaboanda! E o viperă!", a strigat bărbatul.  

Pe acelaşi subiect
Florin Petrache şi-a înjunghiat copilul şi pe soacră, apoi a dat foc la casă

Şi-a înjunghiat fiul şi soacra, apoi a dat foc la casă

Reamintim că, în această dimineaţă, Florin Petrache şi-a înjunghiat copilul şi pe soacră, apoi a dat foc la casă. Soţia bărbatului este plecată la muncă în Italia.

Petrache s-a dus în această dimineaţă la casa unde locuiau copilul de 16 ani şi bunica acestuia, respectiv mama soţiei sale.

Nenoricirea s-ar fi produs în jur de ora 4 dimineață

Pe fondul unei tensiuni acumulate în timp, bărbatul s-a îmbătat și și-a înjunghiat fiul și soacra. 

Nenoricirea s-ar fi produs în jur de ora 4 dimineață. O oră și jumătate mai târziu, bărbatul a incendiat locuința. Încă nu s-a stabilit dacă a făcut-o din răzbunare sau în încercarea de a șterge urmele crimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tatăl care şi-a ucis fiul şi soacra, primele declaraţii după comiterea crimelor: "E o viperă! Mi-a luat ultima speranţă la viaţă" (Video)