Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tată-erou, după ce şi-a salvat fiul de trei ani de la înec. Copilul căzuse la fundul unui ciubăr, sub privirile mamei

Un copil de numai trei ani a fost la un pas de moarte, în timp ce se afla cu parinţii la o pensiune din Bucovina. Într-un moment de neatenţie al adulţilor, copilul a alunecat şi a căzut în ciubărul pensiunii. 

de Angela Bertea

la 02.09.2024 , 13:46

Copilul se află în afara oricărui pericol, acesta a fost găsit în braţele tatălui său conştient, cooperant, însă având o stare de somnolenţă continuă, un echipaj medical de la SJU Câmpulung Moldovenesc l-a examinat, i-a acordat minorului îngrijrile medicale la faţa locului după care l-a transportat la Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc pentru tratament de specialitate şi continuarea investigaţiilor ce se impun în asemenea cazuri.

O clipă de neatenţie putea fi fatală

Totul s-a întâmplat în weekend atunci când copilul se afla împreună cu mama sa într-un ciubăr aflat în apropierea unei pensiuni. Într-un moment de neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut până la baza ciubărului plin cu apă, pierzându-şi conştiinţa. Primul ajutor i-a fost acordat chiar de către tatăl său care a observat rapid tot ce s-a întâmplat. Poliţiştii fac cercetări ăn acest caz, au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, continuă cercetările pentru a vedea cu exactitate cum s-a produs totul.

Vezi și

De altfel specialiştii recomandă ca cei mici să nu fie nesupravegheaţi niciun moment atunci când se află în apropierea unor bazine cu apă pentru a evita tragediile ce pot fi produse în asemenea situaţii.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Tată-erou, după ce şi-a salvat fiul de trei ani de la înec. Copilul căzuse la fundul unui ciubăr, sub privirile mamei