Antena Meniu Search
x

Tatăl lui Marian Oprişan ţine sub teroare un bloc întreg. Face scandal şi dă vina pe copii. Cinci familii s-au mutat deja din cauza lui

Un bloc din Focşani este terorizat, de luni întregi, de un vecin problemă. Cel care face scandal mereu este chiar tatăl biologic al lui Marian Oprişan, fostul şef al Consiliului Judeţean Vrancea. În zadar au chemat locatarii poliţia şi au făcut nenumărate plângeri. Individul nu s-a potolit, ba chiar dă vina pe de vecinii săi. 

de Adrian Obreja

la 13.03.2024, 13:53

Vezi și

Au fost sacţiuni aplicate de-a lungul timpului pentru scandalul pe care îl provoacă acest bărbat. Chiar şi seara trecută, poliţia a fost chemată în bloc pentru că zgomotele produse din apartaent erau infernale. 

Au fost şi episoade, când, pentru scandalul provocat nu a mai primit sancţiuni. Cert este că de fiecare dată, bărbatul contestă în instanţă sancţiunile primite. Pe unele le câştigă, pe altele este nevoit să le plătească.

Vecinii bărbatului spun că au ajuns la capătul răbdării din cauza scandalului şi zgomotelor pe care le provoacă. Individul susţine că este deranjat de copiii vecinilor de la etajul unu, în vârstă de 3 şi 5 ani, şi de aceea face tot acel scandal.

Bate cu absolut orice obiect din casă, chiar şi în tigăi sau în dulap. Una dintre locatare a povestit că pe copilul ei a aruncat cu clor şi a fost nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a scos şi un certificat medico-legal.

În acest bloc, la etajul unu, deasupra apartamentului din care provin acele zgomote au stat cinci familii în decursul a 10 ani, care au plecat din cauza scandalului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tatăl lui Marian Oprişan ţine sub teroare un bloc întreg. Face scandal şi dă vina pe copii. Cinci familii s-au mutat deja din cauza lui