Antena Meniu Search
x

Video Tatăl lui Vlad Pascu a dat cu scuterul peste jurnalişti, la plecarea de la DIICOT. Polițiștii s-au autosesizat după gestul bărbatului

În urmă cu doar câteva momente, la ieşirea de la audieri, tatăl lui Vlad Pascu a făcut show în faţa sediului DIICOT. Aflat pe scuter, Mihai Pascu a demarat în trombă printre jurnalişti. În goana sa, tatăl tânărului, care a ucis doi studenţi urcându-se drogat la volan, a dat peste un fotograf.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 18:19

Vezi și

În imaginile surprinse chiar în fața sediului DIICOT se poate vedea cum Mihai Pascu își pune casca și se urcă pe scuterul său în timp ce jurnaliștii încearcă să-i pună întrebări. După ce și-a pornit mopedul, în mai puțin de un metru, bărbatul dă peste unul dintre cei prezenți, un fotograf.

Gestul bărbatului atrage protestele celor prezenți, aceștia reproșându-i lui Mihai Pascu că ar fi dat peste cineva. După cum se vede din imagini, bărbatul nu interacționează cu jurnaliștii sau cu polițiștii prezenți și își continuă drumul pe scuterul său, plecând din fața sediului instituției.

Polițiștii s-au autosesizat

Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale, anunță Poliția Capitalei, după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnaliștii care se aflau în fața sediului DIICOT.

"Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele. Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale", anunță Poliția Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tatăl lui Vlad Pascu a dat cu scuterul peste jurnalişti, la plecarea de la DIICOT. Polițiștii s-au autosesizat după gestul bărbatului