Antena Meniu Search
x

Video Tatăl unui copilaș de 2 ani, omorât de o dubă la finalul unei curse haotice, pe un drum din Gorj. Șoferului i s-ar fi făcut rău la volan

Accident mortal în Gorj. Un biciclist a fost spulberat de pe marginea drumului de un şofer căruia i s-ar fi făcut rău la volan. Tragedia a fost filmată, întâmplător, de un alt participant la trafic, iar în înregistrare se observă cum şoferul autoutilitarei conduce haotic înainte de impact. Avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional!

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 16.08.2023, 14:45

Vezi și

Accidentul mortal a fost filmat de un alt bărbat, care se afla în mașina din spatele acestuia. El a început să filmeze în momentul în care a observat că autoutilitara din fața sa merge haotic. Iar în imagini se vede cum aceasta este pe punctul de a intra pe contrasens.

Șoferul evită aproape în ultimul moment impactul cu un alt autoturism care venea pe contrasens, îi iese apoi în față un cal, pe care îl ferește, dar îl spulberă pe bărbatul de 52 de ani care mergea pe lângă bicicletă, în afara drumului.

Iar autoutilitara se opreșe, în cele din urmă, într-un șanț.

Bărbatul omorât pe marginea drumului, în Gorj, era tatăl unui copil de 2 ani

Pe acelaşi subiect

O ambulanță a fost chemată de urgență la fața locului. Medicii au încercat să-l readucă la viață pe bărbat, tatăl unui copil de 2 ani, însă efortul lor a fost în zadar, fiind nevoiți să declare decesul.

Din primele informații, șoferului i s-ar fi făcut rău la volan, iar martorii au crezut inițial că acesta era băul, când l-au văzut în ce stare era. Doar că polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și au constatat că acesta nu consumase alcool înainte să se urce la volan.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 70 de ani, va fi cercetat pentru ucidere din culpă. 

"La data de 15 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că pe DN 67 în comuna Bengești-Ciocadia a avut loc un eveniment rutier cu victime. Polițiști deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 70 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Bengești-Ciocadia, din direcția Târgu Jiu- Râmnicu-Vâlcea, a acroșat un bărbat 52 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, care se deplasa în afara părții carosabile pe lângă bicicletă. Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul bărbatului de 52 de ani, trupul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

Polițiștii gorjeni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tatăl unui copilaș de 2 ani, omorât de o dubă la finalul unei curse haotice, pe un drum din Gorj. Șoferului i s-ar fi făcut rău la volan