Antena Meniu Search
x

Video "Tati, lasă un ceas amărât". Judecătorul Gabriel Apostol, care și-ar fi injectat benzină în vene, s-a bătut cu poliția în benzinărie, de faţă cu fetița lui

Incident șocant în Piteşti: un judecător celebru și-ar fi injectat benzină în vene. Magistratul a ajuns ieri în stare gravă la spitalul din Piteşti, iar inima lui s-a oprit în ambulanţa care-l ducea la spitalul Floreasca din Capitală. Bărbatul era un cunoscut magistrat care a fost implicat în mai multe scandaluri.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 02.12.2022, 14:18

Vezi și

Primul apel la 112 a venit ieri, în jurul orei 10.40. Soția bărbatului în vârstă de 46 de ani ar fi fost cea care le-ar fi spus salvatorilor că soțul său se simte rău, după ce și-ar fi injectat o substanță în vene. Surse Observator spun acum că principala ipoteză este că ar fi vorba despre benzină. La aproximativ 30 de minute după apelul la 112, bărbatul a ajuns la Spitalul județean. Era conștient, dar confuz. Totodată, instabil hemodinamic. Avea probleme cu tensiunea și respirația. Starea lui s-a agravat în doar câteva minute, iar medicii au fost nevoiți să îl intubeze. După aproximativ o oră a fost obținută aprobarea pentru transferul acestuia la Spitalul Floreasca din București. La ora 13.15 minute a fost luat cu ambulanța de la spital, însă acesta a murit în drum spre Capitală.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor din culpă. Nu se știe încă ce anume l-a împins pe bărbat spre acest gest, însă surse Observator spun că el se afla sub un tratament psihiatric

Judecătorul Gabriel Apostol avea un trecut presărat cu mai multe scandaluri

Fost şef al Secţiei Penale din Judecătoria Piteşti, Gabriel Apostol avea un trecut presărat cu mai multe scandaluri. În 2013, a făcut spectacol într-o benzinărie de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, de faţă cu fiica lui, pe atunci în vârstă de 7 ani. I-a numit "miliţieni" pe doi poliţişti, iar altercaţia s-a încheiat cu bătaie. Magistratul a fost atunci încătuşat.

Pe acelaşi subiect

Judecător: Urme de cătuşe! Mi-aţi stricat şi ceasul! Pentru ce, mă?

Fetița: "Tati, lasă un ceas amărât"

Polițist: Ştiţi ce vă fac, nu? Direct, ultraj, domnule judecător!

O lună mai târziu, judecătorul a fost scos cu forţa dintr-un magazin de agenţii de pază, tot în urma unui conflict verbal. Nici relaţiile cu soţia nu ar fi fost lipsite de violenţă. De altfel, Gabriel Apostol, mărturisea la o emisiune în care participa ca şi concurent, că partenera de viaţă îl consideră "un pic dus cu capul". 

Problemele şi incidentele violente în care a fost implicat judecătorul nu au fost lipsite de urmări. CSM l-a suspendat din funcţie în 2014. Ulterior a fost reabilitat şi pus să se ocupe de plângerile deţinuţilor din închisoarea Mioveni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Tati, lasă un ceas amărât". Judecătorul Gabriel Apostol, care și-ar fi injectat benzină în vene, s-a bătut cu poliția în benzinărie, de faţă cu fetița lui