Antena Meniu Search
x

Video Tavanul unui bloc din Capitală s-a prăbuşit. Imobilul din Sectorul 2 fusese reabilitat în 2017: ''Nu doar corupția poate ucide, ci și incompetența''

Termoizolația de la tavanul parterului unui bloc reabilitat în 2017, din Sectorul 2 al Capitalei, s-a prăbușit sâmbătă. Potrivit primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, nimeni nu a fost rănit. Edilul susține că recepția lucrărilor a fost făcută în 2018, deci acestea sunt în perioada de garanție, și anunță că firma de construcții va suporta integral cheltuiala cu reparația și refacerea termoizolației.

de Redactia Observator

la 23.07.2022, 19:38

Vezi și

Primarul anunță că vor fi verificate toate blocurile reabilitate de acea echipă în privința calității lucrărilor, iar unde va fi cazul se vor executa intervenții pentru punerea în siguranță, tot pe cheltuiala constructorului.

''Din păcate, în trecut, prea multe blocuri au fost executate și recepționate <pe ochi frumoși> în sectorul 2. De la preluarea mandatului, conducerea responsabilă cu reabilitarea blocurilor a fost schimbată integral, și am insistat pe verificarea calității lucrărilor. Astăzi, nu a fost nimeni rănit, dar ar fi putut să fie. Vom verifica în ce fel a fost făcută recepția în acest caz, și cine este responsabil (în afară de constructor) de validarea calității lucrărilor'', a adăugat Radu Mihaiu pe Facebook.

Mesajul integral al primarului Sectorului 2

''Azi a căzut termoizolația de la tavanul parterului unui bloc reabilitat în 2017. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Recepția acestui bloc a fost făcută în 2018, deci ne aflăm în perioada de garanție, iar constructorul va suporta integral cheltuiala cu reparația și refacerea termoizolației. Suplimentar, vom verifica toate blocurile executate de aceeași echipă, în privința calității execuției. Dacă e cazul, vor fi executate lucrări de punere în siguranță, tot pe cheltuiala constructorului. Din păcate, în trecut, prea multe blocuri au fost executate și recepționate ”pe ochi frumoși” în sectorul 2. De la preluarea mandatului, conducerea responsabilă cu reabilitarea blocurilor a fost schimbată integral, și am insistat pe verificarea calității lucrărilor.

Astăzi, nu a fost nimeni rănit, dar ar fi putut să fie. Vom verifica în ce fel a fost făcută recepția în acest caz, și cine este responsabil (în afară de constructor) de validarea calității lucrărilor. Fie că e vorba de corupție, fie că e vorba de incompetență, vom afla. Pentru că nu doar corupția poate ucide, ci și incompetența'', a scris Radu Mihaiu pe contul său de Facebook. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Tavanul unui bloc din Capitală s-a prăbuşit. Imobilul din Sectorul 2 fusese reabilitat în 2017: ''Nu doar corupția poate ucide, ci și incompetența''