Antena Meniu Search
x

Video "Te așteptăm acasă, te așteaptă pisicile". Fata dispărută de două zile în Sighet este în continuare de negăsit. Mesajul părinților pentru copila de 13 ani

Căutări disperate în Sighetu Marmaţiei, după ce o fată de 13 ani a dispărut fără urmă de două zile. Zeci de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti încearcă să o găsească inclusiv cu ajutorul dronelor. Încă nu au prea multe indicii, aşa că autorităţile au dat un mesaj RO-Alert în care au cerut ajutorul cetăţenilor. Părinţii spun că ultima oară când au vorbit cu ea, fata se simţea rău.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 13.11.2023, 18:51

Vezi și

"Te așteptăm acasă, te așteaptă pisicile. Orice s-a întâmplat, se rezolvă. Poliția lucrează pe toate fronturile, sunt formate echipe mixte. Sute de oameni lucrează", spun părinții copilei.

Când a plecat, marți, de acasă, copila era îmbrăcată într-o haină neagră și avea încălțăminte de culoare albă. De atunci nu se mai ştie nimic de ea și nici nu mai răspunde la telefon.

Fata în vârstă de 13 ani a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere din municipiul Sighetu Marmației. Imaginile au arătat-o pe fată că se îndrepta către Grădina Morii, un cunoscut loc de promenadă. Aici au căutat-o pe copilă zeci de polițiști, dar și salvamontiști. Ieri, s-a ridicat inclusiv o dronă, pentru că în zonă se află și Dealul Solovan și au existat indicii că minora ar fi încercat să urce acest deal. Astăzi, s-a intervenit cu un elicopter, dar, până în acest moment, fata este de negăsit.

Recompensă pentru găsirea fetei 

Rudele spun că este prima oară când aceasta pleacă de acasă şi nu mai revine şi tot rudele au anunțat și o recompensă

Persoanele care au informaţii despre cea mică şi care ar putea ajuta la găsirea ei sunt sfătuite să sune la numărul de urgenţă 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Te așteptăm acasă, te așteaptă pisicile". Fata dispărută de două zile în Sighet este în continuare de negăsit. Mesajul părinților pentru copila de 13 ani