Antena Meniu Search
x

Video "Te dezmembrez!" Aurel, chiriaş într-un bloc de lângă Capitală, este terorizat de vecini după ce a sunat la gaze. I-au pus inclusiv adeziv pe încuietoarea ușii

De teamă că pe scara blocului sunt scurgeri de gaze, un bărbat a sesizat autoritățile pentru a face verificări, iar de aici a început un întreg scandal. Chiriașul de 37 de ani care locuiește într-un complex rezidențial de la marginea Capitalei a sesizat compania de gaze întrucât pe scara blocului senzorii se declanșau de mai multe ori pe zi. În urma controlului gazul a fost închis pe scară, iar de aici a început un război între vecini, în care victimă a căzut chiriașul care a observat neregulile. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 29.02.2024, 08:17

Vezi și

Chiriaşi versus proprietari. Iar mărul discordiei sunt gazele, care au fost oprite după ce s-au găsit nereguli, iar de aici a început un întreg scandal între locatari. 

Chiriaş terorizat şi agresat de vecinii de bloc, după ce a sesizat nereguli la compania de gaze

Iar de la ameninţări s-a ajuns chiar la vandalizarea apartamentului în care locuiește chiriașul.

Bărbatul de 37 de ani locuiește de 7 luni în chirie impreuna cu iubita lui, iar de frica unor posibile scurgeri de gaze a decis să sune la DistriGaz pentru un control. 

Pe acelaşi subiect

Aurel: În momentul în care am sunat la gaze, au venit au oprit gazele şi de atunci au început problemele. 

Suparăți, vecinii au început să facă scandal și să îl agreseze pe chiriaș. Asta, deşi nu ar fi fost primul care sesiza că sunt probleme în bloc.

- Îl bate unul și plătim toți amenda. Stați liniștiți! Pai să stau fară gaze?  

Tânărul s-a trezit cu adeziv pus pe încuietoarea ușii

Aurel: Au început să vină şi să bubuie în ușă, cu înjurături şi cu d-astea. Am sunat la poliţie, noi nu mai putem să stăm aici, l-am sunat pe proprietar să vină, eu mă mut de aici. N-am cum să convieţuiesc aici, nu e un imobil cu oameni civilizaţi.    

Mai mult, bărbatul s-a trezit și cu adeziv pus pe încuietoarea ușii.

Aurel: N-am cum să bag cheia în uşă. Dacă vreau să plec, n-am cum, decât să plecam câte unul, pe rând, ca nu merge să închizi uşa.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul şi iubita lui au avut pare de bullying chiar şi online, acolo unde locatarii și-au propus să îi constrângă să se mute din bloc. 

- Vii tu, acum, de 2-3 luni de zile pe aici să faci figuri?

- Eu n-am făcut nici o figură.

- O singură dată dacă te mai prind pe la cineva pe la uși, ți-am spus că te dezmembrez!  

Bărbatul agresat a făcut plângere penală împotrivă vecinilor agresivi.  

Eduard Marin, reporter Observator: Blocul cu pricina face parte dintr-un celebru complex rezidenţial din Sectorul 6 al Capitalei, cunoscut pentru problemele cu care locuitorii se confruntă mereu. 

Căutați de jurnaliști, vecinii s-au ascuns în spatele ușilor închise și nu au dorit să comenteze acuzațiile sau imaginile înregistrate de victimă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 27 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Te dezmembrez!" Aurel, chiriaş într-un bloc de lângă Capitală, este terorizat de vecini după ce a sunat la gaze. I-au pus inclusiv adeziv pe încuietoarea ușii