Antena Meniu Search
x

„Te pui cu blondele?” lider de audienţă cu ultima ediţie din acest sezon

Botezatu, Bordea şi Moroşanu sunt tizii cu numele de Cătălin care s-au confruntat cu armata de blonde a celui mai longeviv quiz-show din România.

 Botezatu, Bordea şi Moroşanu sunt tizii cu numele de Cătălin care s-au confruntat cu armata de blonde a celui mai longeviv quiz-show din România, „Te pui cu blondele?”, în ultima ediţie a celui de-al 14-lea sezon. Emisiunea difuzată de Antena 1 s-a încheiat în forţă, fiind preferată de cei mai mulţi români din mediul urban.

În intervalul orar 20:30 - 23:08, când a fost difuzată emisiunea, Antena 1 a obţinut pe publicul din mediul urban o medie de 6,2 puncte de rating şi 14,5% procente din cota de piaţă. Următorul clasat, ProTv obţinea în acelaşi interval orar 5,6 puncte de rating şi 13 procente din cota de piaţă.

În minutul de aur, 23:05, emisiunea prezentată de Dan Negru înregistra un vârf de audienţă de 8,5 puncte şi 21,7% din cota de piaţă, în timp ce ProTv înregistra, ocupând locul al III-lea după Antena 3, doar 2,5 puncte de rating şi 6,5% cotă de piaţă.

Pe parcursul celor 11 ediţii ale celui de-al 14-lea sezon, în platoul emisiunii au venit zeci de artişti curajoşi să-şi testeze cultura generală împotriva celor mai isteţe blonde, dar şi deschişi să accepte provocările concurentelor. S-au remarcat prin curaj, Marcel Pavel a acceptat, într-una dintre ediţiile acestui sezon, să cânte la tobe, după 24 de ani de când nu mai pusese mâna pe beţe, dar şi alţi artişti care au declarat lucruri în premieră din vieţile şi carierele lor.

„<Te pui cu blondele?> este cel mai longeviv quiz-show din România. Dacă mâine ar începe unul nou, ca să-l egaleze, ar trebui să se termine vara lui 2022 şi să se difuzeze sezon după sezon”, declară Dan Negru, cel care prezintă show-ul cu blonde de şapte ani de zile, înregistrând 14 sezoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » „Te pui cu blondele?” lider de audienţă cu ultima ediţie din acest sezon