Meniu
Search
x

Teledonul "Români Împreună", organizat pentru dotarea corespunzătoare a spitalelor (Video)

Duminică, românii din întreaga țară și din diaspora se unesc la Teledonul - "Români Împreună" pentru a combate coronavirusul.

De Redactia Observator la 26.03.2020, 23:09
Vezi și

Duminică, românii din întreaga țară și din diaspora se unesc la Teledonul - "Români Împreună" pentru a combate coronavirusul.

Alessandra Stoicescu: Vrem să ajutăm eroii în alb! Într-o acţiune fără precedent, toate staţiile de televiziune, aplicaţiile şi site-urile Antena Group vor transmite duminică Teledonul - Români Împreună. Pentru că vrem să susţinem lupta medicilor împotriva epidemiei de coronavirus, "Români împreună" va strânge fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente şi aparatură medicală, atât de esenţiale în această perioadă în ţara noastră. Ne vedeţi, Dan Negru, Mihai Morar, Mihai Gâdea şi cu mine vom fi singuri într-un platou de unde ne vom putea conecta în toată România. Acum trebuie să fim împreună mai mult ca niciodată. La distanţă, dar împreună. E o provocare tehnică nemaivăzută! Dar vom fi împreună ore bune în care sper să reuşim să mutăm munţii. Duminică, români din ţară şi de pretudindeni pot spune Ajut Eu! De la ora 13 vă aşteptăm pe Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, Antena 3 şi ZU TV. Vă aştept pentru că sunt convinsă că doar aşa vom învinge lupta cu coronavirusul. Stăm acasă, dar donăm împreună pentru cei care au nevoie acum de noi. Să ştiţi că donaţiile au început deja să vină şi vă mulţumesc pentru asta. Mai ales celor din diaspora. Mi-e clar că vom învinge. Vă aştept! 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Teledonul "Români Împreună", organizat pentru dotarea corespunzătoare a spitalelor (Video)