Antena Meniu Search
x

Telenovelă după gratii: O femeie ofițer din penitenciarul Mărgineni a demisionat, după ce s-a îndrăgostit de un interlop acuzat de omor calificat şi trafic de droguri

Telenovelă în toată regula în spatele gratiilor. O femeie ofițer a demisionat de la penitenciarul Mărgineni, după ce s-a îndrăgostit de un interlop. Este vorba de Cristian Marian Beja, cunoscut pentru traficul cu droguri din cluburile bucureștene.

de Redactia Observator

la 30.08.2022, 14:50

elenovelă după gratii: O femeie ofițer din penitenciarul Mărgineni a demisionat, după ce s-a îndrăgostit de un interlop acuzat de omor calificat şi trafic de droguri - Shutterstock

Potrivit presshub.ro, femeia a demisionat lunea trecută, pe 22 august, pentru a putea continua relația cu deținutul acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală. Între timp, bărbatul a fost eliberat din arestul preventiv.

S-au despărţit după ce interlopul a ieşit din închisoare

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor transmite că în anul 2021, femeia ofițer a fost „premiată” cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, „pentru lucări de excepție și misiuni speciale. Sindicaliștii se întreabă ironic „care au fost acele lucrări de excepție și misiuni speciale?”

Între timp interlopul Marian Beja a fost eliberat din arestul preventiv pe 13 august, iar femeia ofițer a demisionat câteva zile mai târziu. „Însă, în scurt timp idila cu infractorul s-a destrămat, iar femeia ofițer iși dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar”, anunță sindicatele din penitenciar.

FSANP a făcut o plângere către directorul General al Administrației Penitenciarelor, în care cer investigarea situației, pentru că idila are un „impact major asupra imaginii, principiilor și valorilor etice ale polițiștilor din penitenciare, acțiuni care pot îmbrăca forma unor infracțiuni”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Telenovelă după gratii: O femeie ofițer din penitenciarul Mărgineni a demisionat, după ce s-a îndrăgostit de un interlop acuzat de omor calificat şi trafic de droguri