Antena Meniu Search
x

Tensiunile dintre concurenţi cresc la Chefi la cuţite

Se strâng rândurile în bucătăria "Chefi la cuţite", în această seară, după Observator. Tensiunile între concurenţi vor pipera cea de-a cincea confruntare pe echipe din sezonul 7. Iar acuzele şi criticile nu vor înceta să apară.

de Redactia Observator

la 25.11.2019, 21:58

Vezi și

Se strâng rândurile în bucătăria "Chefi la cuţite", în această seară, după Observator. Tensiunile între concurenţi vor pipera cea de-a cincea confruntare pe echipe din sezonul 7. Iar acuzele şi criticile nu vor înceta să apară într-o bătălie în care răbdarea celor trei maeştri ai gastronomiei va da în clocot.

Nicio probă nu vine fără o provocare, aşa că Gina Pistol îi va surprinde pe toţi cu o temă care-i va nelinişti pe chefi, căci le reaminteşte de cea mai dură luptă pentru amulete din sezonul 7. Imaginaţia concurenţilor va fi ameţită de roata norocului.  

Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor fi nevoiţi să facă spectacol cu mai puţini bucătari pentru a impresiona invitaţii speciali de la jurizare, veterani de război. Doar echipa lui chef Sorin Bontea a rămas completă. 

Numărătoarea farfuriilor câştigătoare aduce critici pe bandă rulantă.

Cine va intra la duel, dar şi cine va părăsi competiţia la finalul serii, aflaţi diseară, de la ora 20:00, la Antena 1.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tensiunile dintre concurenţi cresc la Chefi la cuţite