Antena Meniu Search
x

Foto Teribilism pe A3. Doi şoferi au gonit pe autostradă fără să mai ţină cont de limită, depăşind viteza cu peste 70 de km/oră

Doi şoferi vitezomani au fost surprinşi vineri de către poliţişti rulând cu o viteză de este 70 de km pe oră peste limita reglementată pe autostrada A3 Turda-Borş. Cei doi au fost amendaţi şi li s-au reţinut carnetele pentru 120 de zile.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 18:53

Pe 4 august, polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Borș au sancționat contravențional un conducător auto, în vârstă de 59 de ani, din județul Timiș, care a fost suprins cu aparatul radar rulând cu autoturismul cu viteza de 202 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

La aceeași dată, polițiștii au sancționat contravențional un alt conducător auto, în vârstă de 34 de ani, din județul Sibiu, care a fost suprins cu aparatul radar rulând cu autoturismul cu viteza de 207 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Teribilism pe A3. Doi şoferi au gonit pe autostradă fără să mai ţină cont de limită, depăşind viteza cu peste 70 de km/oră