Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Teroare continuă în Buşteni: Un urs apare constant în zonele locuite. Oamenii nu mai sună la 112 pentru că autorităţile nu pot să rezolve problema

Teroarea continuă pentru localnicii de la munte. Un urs şi-a făcut din nou apariţia azi noapte în staţiunea Buşteni, după două zile în care nu a mai fost văzut. Animalul a fost filmat de oameni chiar lângă curtea lor.

de Claudiu Loghin

la 21.07.2024 , 14:20

Femeia care locuieşte în imediata apropiere a locului unde a fost văzut ursul a filmat imaginile. Aceasta a spus că nu a mai sunat la 112 pentru că în trecut a mai apelat numărul unic de urgenţă, dar problema nu a fost rezolvată. În unele situaţii au venit poliţişti sau jandarmi, dar aceştia fie nu au mai găsit animalul la locul indicat, fie au folosit dispozitive luminoase care au îndepărtat temporar ursul, dar nu au rezolvat efectiv problema.

Sunt ani întregi de când aceste apariţii ale animalului sălbatic au fost semnalate, ani întregi în care problema nu a fost rezolvată, iar oamenii continuă să trăiască aproape noapte de noapte în această stare de frică.

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Teroare continuă în Buşteni: Un urs apare constant în zonele locuite. Oamenii nu mai sună la 112 pentru că autorităţile nu pot să rezolve problema