Antena Meniu Search
x

Unde intenţiona să ajungă TERORISTUL de la BERLIN, după masacrul de la Târgul de Crăciun

Presupusul autor al atentatului de la Berlin, Anis Amri, avea în plan să ajungă la Roma, înainte de a merge la nord de Milano, unde a fost împuşcat de autorităţi, în 23 decembrie, informează presa italiană.

Presupusul autor al atentatului de la Berlin, Anis Amri, avea în plan să ajungă la Roma, înainte de a merge la nord de Milano, unde a fost împuşcat de autorităţi, în 23 decembrie, informează presa italiană.

"În gara din Torino, după sosirea din Franța, el a fost filmat de două ori de camere de supraveghere, în timp ce căuta un ghișeu automat de informații despre trenuri care să plece spre Roma sau Milano", informează Il Corriere della Sera, fără a cita sursa.

"Ca un semn că nu avea o direcție precisă de deplasare, el a optat în final pentru un tren regional spre Lombardia, pentru că la acea oră târzie nu exista niciun tren spre capitală", continuă cotidianul milanez.

Alte publicaţii italiene scriu că, odată ajuns la Milano, Anis Amri s-a întâlnit cu un tânăr din Salvador, pe care l-a întrebat de unde ar putea lua un tren sau un autobuz către Roma , Napoli sau Sud.

Pe acelaşi subiect

Oraşul în care teroristul a fost împuşcat de poliţişti, Sesto San Giovanni este punctul de plecare al autocarelor către Spania, Maroc, Albania ori sudul Italiei.

Potrivit cotidianului Il Messaggero din Roma, faptul că tânărul tunisian intenționase să se ducă în Capitală "nu este întâmplător".

Pentru că "în Latium avea probabil contactele cele mai strânse", continuă ziarul care arată că Anis Amri a locuit mai multe săptămâni în Aprilia, la 40 km sud de Roma, la unul dintre compatrioții săi întâlnit în Lampedusa și aflat în prezent în închisoare.

Înainte de a merge în Germania, în iulie 2015, teroristul Anis Amri sosise în 2011 în oraşul Lampedusa şi a făcut închisoare timp de 4 ani în Sicilia, pentr incendierea unei şcoli. Este foarte posibil ca în penitenciar să fi stabilit contacte durabile cu alţi deţinuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » Unde intenţiona să ajungă TERORISTUL de la BERLIN, după masacrul de la Târgul de Crăciun