Meniu
Search
x

Bărbat desculţ, în pijama şi cu branulă în mână, găsit pe stradă de poliţiştii locali, în Timiş

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, care era în pijama şi avea o branulă în mână, a fost depistat de un echipaj al Poliţiei Locale Timişoara, pe o stradă din zona centrală a oraşului, care l-a preluat şi l-a dus la Spitalul Municipal.

De Redactia Observator la 23.09.2022, 13:09

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin, a declarat, vineri, că agenţii locali se aflau în patrulare în zona centrală a oraşului, joi seara, când l-au observat pe bărbatul care era în pijama, desculţ, cu branula la mână.

"Mai ales branula din mână a atras atenţia poliţiştilor locali, care şi-au dat seama că acesta era plecat dintr-o unitate spitalicească, deşi el nu recunoştea acest lucru. Imediat l-au preluat pe bărbatul identificat ca fiind din Timişoara şi având vârsta de 67 de ani, şi l-au dus la Spitalul Municipal, unde l-au predat personalului de acolo. Aceştia şi-au recunoscut pacientul, declarând că nu este la prima tentativă de a fugi din spital, având şi unele dereglări de natură psihică. De altfel, aceştia au mai declarat că erau pe punctul de a anunţa dispariţia bătrânului", a spus Daniela Seracin, potrivit agerpres.ro.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat desculţ, în pijama şi cu branulă în mână, găsit pe stradă de poliţiştii locali, în Timiş