Antena Meniu Search
x

Situaţie revoltătoare în Timişoara. De doi ani, oraşul are un patinoar permanent, dar nu îl folosește nimeni

Nimeni nu îl foloseşte, ba chiar a început să se degradeze între timp. Investiţia a fost uriaşă. Dar, din motive greu de explicat, locaţia nu are şi un centru de închiriat patine. Drept care oamenii ar trebui să vină cu ele de acasă.

Vezi și

Nimeni nu îl foloseşte, ba chiar a început să se degradeze între timp. Investiţia a fost uriaşă. Dar, din motive greu de explicat, locaţia nu are şi un centru de închiriat patine. Drept care oamenii ar trebui să vină cu ele de acasă. În schimb, edilul spune că, de fapt nu sunt clienţi şi se gândeşte acum să mute patinoarul în altă parte a oraşului. 

La un moment dat, Primăria a închiriat patinoarul unei firme private. În zadar. Edilul oraşului are şi o explicaţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Problema ar fi lipsa unui spaţiu de închiriat patine, spun oamenii.

Şi totuşi timişorenii se vor putea întrece pe gheaţă de sărbători. În Piaţa Libertăţii va fi amenajat un alt patinoar care va fi deschis pe o perioadă de trei luni.

Cei care vor să se distreze pe gheaţă trebuie să plătească 20 de lei pentru închirierea unei perechi de patine. Dar măcar o pot face la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Situaţie revoltătoare în Timişoara. De doi ani, oraşul are un patinoar permanent, dar nu îl folosește nimeni