Antena Meniu Search
x

Timişorean, electrocutat mortal când voia să facă duş. Bărbatul de 40 de ani s-a prăbuşit pe podeaua din baie, singur în apartament

Un bărbat de 40 de ani din Timişoara a fost găsit mort, luni seară, în propria locuinţă. Se pare că a încercat să facă duş şi s-a electrocutat. Poliţiştii vor stabili modul în care s-a produs accidentul, bărbatul fiind singur în locuinţă.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 21:23

Electrocutat mortal când voia să facă duş - Shutterstock (scop ilustrativ)

”La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

Bărbatul, electrocutat mortal

Potrivit anchetatorilor, bărbatul care locuia singur într-un apartament din Timişoara s-a electrocutat, după ce a intrat în baie să facă un duş. Cel mai probabil, instalaţia cu care încălzea apa era defectă, însă acest lucru îl vor stabili poliţiştii criminalişti. Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit dosar penal.

”În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara în vederea stabilirii stării de fapt şi luării măsurilor de urmare”, a mai precizat IPJ Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Timişorean, electrocutat mortal când voia să facă duş. Bărbatul de 40 de ani s-a prăbuşit pe podeaua din baie, singur în apartament