Antena Meniu Search
x

Video Tina Glandian, avocata celebră a fraţilor Tate, pune la îndoială ancheta din România: "Cred că putem vorbi de încălcarea drepturilor omului"

Între timp, noua avocată a fraţilor Tate, aceeaşi care i-a apărat pe Mike Tyson şi pe Michael Jackson, nici nu a preluat bine cazul celor doi milionari britanici că deja pune la îndoială ancheta din România.

de Redactia Observator

la 02.02.2023, 16:49

Vezi și

A făcut-o şi în direct, la emisiunea unui celebru jurnalist britanic. Tina Glandian este convinsă că li se încalcă drepturile clienţilor ei, dar şi că autenticitatea materialelor apărute în presă poate fi pusă oricând sub semnul întrebării.

"Nu ar trebui să fie închişi, cred că s-a ajuns într-un punct unde putem vorbi de încălcarea drepturilor omului. Fraţii Tate sunt foarte puternici şi rezistă, dar, în mod evident, condiţiile sunt foarte grele. Sunt figuri publice controversate, dar acest lucru nu este o infracţiune", a declarat Tina Glandian, avocata fraţilor Tate, în emisiunea lui Piers Morgan.

Cine e Tina Glandian

Echipei apărării fraţilor Tate i s-a alăturat o celebră avocată din Statele Unite, cunoscută pentru că a lucrat pentru staruri precum Myke Tyson, Chris Brown şi Eva Longoria. Supranumită avocata vedetelor, are un cv impresionant, ticsit cu nume celebre. Cântăreţul Chris Brown, Mike Tyson, Michael Jackson, Eva Longoria, Kesha Rose Sebert.

Pe toţi i-a salvat din speţe controversate şi i-a ferit de puşcărie. Iar victoriile răsunătoare au adus-o în atenţia presei. La 36 de ani face cel puţin un milion de dolari profit anual din onorarii. Iar pentru clienţii săi a reuşit să strângă până acum daune de peste un miliard de dolari. Aseară, le-a făcut o vizită-fulger fraţilor Tate în arestul central. Dar că CV-ul sclipitor n-a ajutat-o. România reală nu este ca în filmele de Hollywood şi ofiţerii de la arest n-au lăsat-o să intre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tina Glandian, avocata celebră a fraţilor Tate, pune la îndoială ancheta din România: "Cred că putem vorbi de încălcarea drepturilor omului"