Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tineri filmați plimbându-se cu dricul prin Ploiești, pe muzică de petrecere. Alți teribiliști s-au distrat cu mașina funerară la Buzău

Mai mulţi tineri din Buzău au fost filmaţi în timp ce se plimbau cu o maşină funerară în parcarea unui supermarket. Clipul video a ajuns în scurt timp viral pe reţelele de socializare, mai ales după ce unul dintre indivizi a fost surprins pe locul destinat transportului de persoane decedate. 

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 10:59

Distracţie similară a fost şi la Ploieşti, unde un alt grup de tineri teribilişti a vrut să iasă în evidenţă pe internet. De data asta, în spatele maşinii se afla şi un sicriu, iar din boxe răsuna muzică de petrecere. Poliţiştii prahoveni au precizat pentru presa locală că nu a fost primită nicio sesizare, însă, "am identificat firma căreia îi aparține respectivul dric". 

"Urmează să discutăm cu reprezentanții firmei, să îi identificăm pe acei tineri și să îi chemăm la secția de poliție pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat", au declarat reprezentanţii IPJ Prahova.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Tineri filmați plimbându-se cu dricul prin Ploiești, pe muzică de petrecere. Alți teribiliști s-au distrat cu mașina funerară la Buzău