Antena Meniu Search
x

Video Tineri loviți cu parul, pumnii și picioarele în fața unui magazin din Sălaj. Bătaia sălbatică a fost filmată de camere

Doi tineri au ajuns la spital, după ce au fost bătuţi cu bestialitate de alți bărbați, în fața unui magazin din comuna Surduc, județul Sălaj. Episodul violent s-a petrecut duminică seara și a fost filmat de o cameră de supraveghere. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.10.2023, 13:02

Vezi și

Doi tineri au ajuns la spital, după ce au fost bătuţi cu bestialitate de alți bărbați, în fața unui magazin din comuna Surduc, județul Sălaj. Episodul violent s-a petrecut duminică seara și a fost filmat de o cameră de supraveghere. Tinerii au fost bătuți duminică seară, în jurul orei 19.30. Se aflau în faţa  magazinului din centrul comunei sălăjene Surduc când trei bărbați s-au apropiat de ei. Iniţial, între ei a avut loc un scurt dialog, însă, la un moment dat, unul dintre cei trei bărbați începe să lovească. 

Au lovit cu pumnii, picioarele şi cu parul

Urmează un adevărat asalt asupra celor doi tineri, în care plouă cu pumni și picioare. Asta, în ciuda faptului de față era și o femeie cu copilul în braţe, care încerca să-i despartă. La un moment dat, unul dintre agresori lovește chiar cu un par. Bătaia din fața magazinului a durat minute bune, la final agresorii făcându-se nevăzuți. Între timp, a fost sesizată și poliția.

"La data de 22 octombrie a.c., la ora 19.33, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Jibou au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața unui magazin din localitatea Surduc, are loc o altercație între mai multe persoane. Altercația a fost aplanată de polițiștii sosiți la fața locului, care au identificat toate persoanele implicate, ca fiind cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 32 de ani, toți din comuna Surduc, județul Sălaj. Din primele cercetări a reieșit că, în jurul orei 19.30, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, unui tânăr, de 24 de ani și unui bărbat, de 32 de ani, le-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, respectiv cu un obiect contondent, de către alți trei bărbați.

În urma leziunilor suferite, cele două persoane agresate au fost preluate de un echipaj SMURD și transportate la spital pentru îngrijiri medicale", au transmis reprezentanții IPJ Sălaj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tineri loviți cu parul, pumnii și picioarele în fața unui magazin din Sălaj. Bătaia sălbatică a fost filmată de camere