Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video: momentul în care 4 tineri scapă dintr-o maşină răsturnată, într-un accident în Bucureşti

Patru tineri au văzut moartea cu ochii, aseară, după ce s-au răsturnat cu maşina pe o şosea din Bucureşti. Şoferul avea permis doar de 3 luni.

de Redactia Observator

la 28.01.2018 , 10:38

Patru tineri au văzut moartea cu ochii, aseară, după ce s-au răsturnat cu maşina pe o şosea din Bucureşti. Şoferul, care avea permis doar de 3 luni, a pierdut controlul volanului într-o depăşire şi a derapat. Atât el, cât şi cei trei pasageri aflaţi cu el în autoturism au scăpat ca prin minune cu viaţă. Un martor a filmat imediat, după impact, momentul în care şoferul şi prietenii săi au ieşit din maşină. 

A încercat să facă o depăşire şi, când a schimbat banda, maşina a derapat şi s-a răsturnat - poveşte şoferul, imediat după accident. Cu el în autoturism se aflau 3 prieteni. 

Tânărul pe care acesta a vrut să-l depăşească spune că maşina pur şi simplu zbura pe drum.

Vezi și

Totul s-a petrecut atât de rapid, încât pasagerii din autoturism nici n-au avut vreme să realizeze ce li se întâmplă.

Cei patru tineri din autoturism au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Conducătorul auto a fost pus de poliţişti să sufle în fiolă, iar rezultatul a fost negativ. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Video: momentul în care 4 tineri scapă dintr-o maşină răsturnată, într-un accident în Bucureşti