Antena Meniu Search
x

Video Tineri pe sanie şi schiuri, traşi de preot în drum spre biserica din Ciosa. Însuşi părintele a filmat distracţia şi a postat imaginile pe Facebook

Distracţie periculoasă pentru mai mulţi tineri din localitatea Piatra Fântânele, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care s-au urcat pe sănii şi schiuri şi s-au legat de maşina... preotului din sat.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 10:39

Vezi și

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a parohiei, iar poliţiştii s-au autosesizat şi efectuează acum cercetări. Nu mai puţin de opt kilometri tinerii au mers legaţi de autoturism.

Distracţie periculoasă în Bistriţa, în drum spre biserică

În apărarea soţului, preoteasa spune că nu ar fi vorba de un drum public, ci de nişte cărări, iar ideea părintelui a fost aceea de a bucura tinerii care şi-au dorit să ajungă la Sfânta Liturghie.

"Ca să vedeţi cât de iubitor este un grup de tineri pentru biserică şi pentru Hristos, dimineață i-am luat de la Piatra Fântânele şi îi aducem până la biserică şi sunt în spate cu săniile și cu schiurile", spune preotul în filmuleţul postat pe pagina de Facebook a parohiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tineri pe sanie şi schiuri, traşi de preot în drum spre biserica din Ciosa. Însuşi părintele a filmat distracţia şi a postat imaginile pe Facebook