Antena Meniu Search
x

Tinerii români au cucerit NASA!

Elevii constanteni cuceresc NASA! 34 de tineri vizionari au castigat un concurs international organizat de specialistii de la NASA!

Vezi și

Românii au spart NASA. Câţi câştigători încap într-o mică clasă de liceu? Anul acesta, 34. 34 de elevi au primit premii în cadrul competiţiei internaţionale organizate de NASA.

Sau atunci când, prin metode ingenioase, încearcă să creeze soluri fertile. De altfel, aceasta a fost şi tema concursului internaţional NASA. Tema generală este construirea unei civilizaţii în spaţiu. Andra are 18 ani şi a câştigat premiul întâi la categoria ei de vârstă. A purtat singură povara proiectului.

Alina şi Maria sunt colege în clasa a şasea. Pe toată durata competiţiei, au împărţit idei, dar şi emoţii. Nu s-au simţit niciodată mai mândre ca în clipa în care au aflat că sunt marile câştigătoare. În total, trei premii întâi şi şase menţiuni au îmbogăţit palmaresul liceului din Constanţa.

Elevii au fost invitaţi de către cei de la NASA să îşi ridice premiile. Dacă proiectele lor cuceresc spaţiul, puţini dintre ei însă îşi permit să treacă oceanul. Costurile călătoriei trebuie să le suporte singuri. 2000 de euro, de elev.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Tinerii români au cucerit NASA!