Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tone de cauciuri, făcute scrum în doar câteva minute după ce un incendiu de proporții a izbucnit în curtea unei fabrici din Medgidia

Un incendiu a izbucnit, ieri după amiaza, în curtea unei fabrici de ciment din Medgidia, unde se afla şi un depozit de anvelope. În doar câteva minute, tone de cauciuri s-au făcut scrum, iar flăcările s-au extins rapid, generând un fum dens şi negru, extrem de toxic. Din cauza gravităţiii situaţiei, autorităţile au emis un mesaj de avertizare prin sistemul RO ALERT.

de Cristina Niță

la 04.06.2024 , 08:11

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 16, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie. Încă din primele minute, pompierii s-au confruntat cu dificultăţi majore în controlarea incendiului, din cauza numărului mare de cauciucuri care alimentau flăcările.

Din cauza incendiului, şi drumul de acces a fost blocat

Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum şi s-a văzut de la kilometri distanţă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, a transmis un mesaj de avertizare RO ALERT, în localităţile Cuza Vodă şi Castelul.

Vezi și

Din cauza incendiului, şi drumul de acces a fost blocat.

Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele sunt semnificative.

Momentan nu se ştie de la ce a pornit incendiul, însă poliţiştii au deschis o anchetă. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Tone de cauciuri, făcute scrum în doar câteva minute după ce un incendiu de proporții a izbucnit în curtea unei fabrici din Medgidia