Antena Meniu Search
x

Video Topul destinaţiilor turistice preferate de români în 2024. Locurile alese de cei care îşi o doresc o vacanţă atipică

Începul unui nou an este marcat de multe planuri, iar cel mai des pe liste se regăseşte şi dorinţa de a călători mai mult. Românii nu sunt nici ei strâini de acest lucru, ba chiar mulţi dintre ei se gândesc ca anul acesta să viziteze noi destinaţii, arată datele unei agenţii de turism.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 21.01.2024, 09:17

Vezi și

Cele mai rezervate destinaţii de până acum sunt Italia, Franţa, Spania, Germania, Belgia, Portugalia, Ţările de Jos, Emiratele Arabe Unite sau Turcia. Cele două din urmă sunt nou intrate în acest top 10 al destinaţiilor preferate de români după ce au ieşit Irlanda şi Austria din clasamentul de anul trecut.

Londra râmâne unul dintre cele mai populare oraşe printre români, urmat de Paris, Milano, Roma, Madrid, Barcelona sau Viena, iar din acest top a ieşit surprinzător Veneţia. Şi dacă ne uităm puţin mai departe, cele mai căutate destinaţii sunt Maldive şi Japonia.

Specialiştii din turism spun că mai sunt anumite locuri de pe glob care până acum nu au fost la fel de căutate, dar care încep să fie documentate de cei care îşi doresc o vacanţă mai atipică. Vorbesc aici de oraşe din Albania, Qatar, Serbia şi Vietnam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Topul destinaţiilor turistice preferate de români în 2024. Locurile alese de cei care îşi o doresc o vacanţă atipică