Antena Meniu Search
x

Video Torturat, înfometat, ținut în cușcă și muncit până la epuizare de propria familie, Mihai a ales moartea. După 8 ani, călăii băiatului din Galați au fost trimiși după gratii

Caz înfiorător într-o comună din Galaţi. Un tânăr de 19 şi-a pus capăt zilelor după ce a fost exploatat şi torturat timp de 10 ani de propria familie. Întreaga copilărie a fost un coşmar fără sfârşit pentru băiat, iar călăi i-au fost chiar unchiul şi mătuşa sa, în grija cărora a fost lăsat. A fost pus la cele mai grele munci, a fost înfometat şi închis într-o cuşcă, exact ca un animal. După un deceniu de chin, tânărul a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 09:02

Vezi și

Părinţii băiatului îşi duceau viaţa de la o zi la alta şi lucrau cu ziua pentru a-şi câştiga traiul. În anul 2004, a venit pe lume cel de-al treilea copil, iar în acelaşi an, tatăl s-a îmbolnăvit, aşa că era aproape imposibil pentru familie să se întreţină.

Decizia mamei i-a schimbat destinul. După 10 de chin, Mihai și-a pus capăt zilelor. Avea doar 19 ani

Atunci, mama lui Mihai a luat decizia de a-l da pe băiat în grija surorii şi cumnatului, care aveau o stână de oi. O decizie care i-a schimbat complet destinul.

Anaida Glujdea, reporter Observator: Băiatul era ţinut ca un animal, închis într-o cușcă metalică. Avea voie să iasă doar atunci când muncea şi sub nici o formă nu putea părăsi stâna. Mai mult decât atât, primea mâncare doar cât să nu moară de foame. Localnicii au observat ce se întâmplă şi au alertat autorităţile.

Pe acelaşi subiect

Chiar dacă a fost deschis un dosar penal, acesta a fost închis rapid pentru că mama tânărului a declarat că îl ia acasă, în grijă. Nu a făcut asta, iar băiatul a rămas tot pe mâna călăilor. A încercat de mai multe ori să fugă, dar de fiecare dată, unchiul său l-a prins.

Ultima oară l-a închis cu lacătul, într-o baracă. Acolo, Mihai şi-a găsit sfârşitul. 

Ovidiu Gheorghe Zaharia, procuror: În această modalitate au determinat victima ca la data de 24.11.2015, să se sinucidă prin spânzurare. S-a dispus trimiterea în judecată a doi inculpaţi, soţ şi soţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de determinare sau înlesnirea sinuciderii şi infracţiunii de scalvie.

După 8 ani, călăii băiatului au fost trimiși după gratii

Decizia definitivă a venit însă abia ieri. Unchiul bărbatului urmează acum să petreacă următorii 8 ani şi 8 luni în închisoare, iar mătuşa, 6 ani, 11 luni si 10 zile.

De asemena, un bărbat care ştia de ororile de la stână, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru mărturie mincinoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Torturat, înfometat, ținut în cușcă și muncit până la epuizare de propria familie, Mihai a ales moartea. După 8 ani, călăii băiatului din Galați au fost trimiși după gratii