Antena Meniu Search
x

Accident soldat cu patru victime, între Timişoara şi Sânnicolau Mare! Traficul în zonă este restricţionat

Trafic restricţionat pe drumul care leagă Timişoara de Sânnicolau Mare, în urma unui accident de circulaţie, soldat cu patru victime.

Trafic restricţionat pe drumul care leagă Timişoara de Sânnicolau Mare, în urma unui accident de circulaţie, soldat cu patru victime. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce un şofer a pătruns pe contrasens, în timpul unei depăşiri, informează tion.ro

Şoferul unui Fiat a încercat să depăşească o maşină parcată pe marginea drumului şi a pătruns pe contrasens, unde a izbit în plin un Saab, în care se aflau trei persoane. Toate cele patru persoane implicate în accident au suferit răni. 

În urma accidentului circulația pe DN6, pe raza localității Lovrin, a fost restricționată, circulându-se pe un singur sens de mers, spun polițiștii. Agenții de la Rutieră s-au deplasat la fața locului, iar la finalizarea cercetărilor vor lua măsurile legale ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Accident soldat cu patru victime, între Timişoara şi Sânnicolau Mare! Traficul în zonă este restricţionat