Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tragedie în cartierul Berceni din Capitală: Un bărbat a murit carbonizat în propria sa locuinţă

Tragedie în această dimineaţă în cartierul Berceni, din Capitală! Un bărbat a murit carbonizat în propria locuinţă, după ce un incendiu violent i-a cuprins apartamentul. 

de Eduard Marin

la 19.08.2024 , 08:29

Din primele informaţii, ar mai fi două victime, o femeie şi un copil, care s-au ales cu arsuri şi au fost expuşi la fum, dar care au primit îngrijiri la faţa locului şi nu au fost transportaţi la spital.

A murit carbonizat în propria sa locuinţă

Incendiul a avut loc într-un bloc de pe Şoseaua Olteniţei, la etajul 6, în jur de 20 de persoane au fost evacuate. Apelul la 122 a fost dat la 5 dimineaţa, iar pompierii au acţionat cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă şi cu o autoscară pentru a stinge incendiul. Flăcările au afectat faţada blocului şi apartamentul de la etajul 7, iar în urma intervenţiei casa scării a fost inundată cu apă.

Vezi și

Pentru bărbatul care locuia în apartamentul în care a izbucnit incendiul, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai avut ce să facă pentru a-l salva şi nu le-a rămas decât să constate decesul.

Incendiul a fost lichidat, iar pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea cum s-a produs tragedia şi de la ce a pornit totul. 

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Tragedie în cartierul Berceni din Capitală: Un bărbat a murit carbonizat în propria sa locuinţă