Antena Meniu Search
x

Tragedie în Covasna. Bărbat mort, după ce a atins cu undiţa linia de curent şi s-a electrocutat. A căzut pe şine şi a fost spulberat de tren

Un bărbat care a atins cu undița linia de curent și care a căzut între șinele de cale ferată a murit după ce a fost lovit de un tren, în zona localității Malnaș, județul Covasna.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 14:52

- Shutterstock

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna au fost sesizați, în weekend, cu privire la faptul că, în zona localității Malnaș, o persoană a fost accidentată de trenul IR 407, care circula pe ruta Budapesta-Brașov.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 67 de ani.

Din cercetările făcute a reieșit că bărbatul ar fi traversat calea ferată printr-un loc neautorizat, având în mână o undiță care a intrat în contact cu linia de înaltă tensiune, provocând electrocutarea acestuia. În urma șocului, bărbatul a căzut între șinele de cale ferată și ulterior a fost lovit de tren, transmite IPJ Covasna.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Tragedie în Covasna. Bărbat mort, după ce a atins cu undiţa linia de curent şi s-a electrocutat. A căzut pe şine şi a fost spulberat de tren