Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie în familia lui Nicuşor Bancu. Tatăl căpitanului Craiovei, găsit spânzurat chiar de fratele fotbalistului

Tragedie în familia căpitanului Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu. Tatăl internaţionalului român a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de 3 august.

de Redactia Observator

la 03.08.2024 , 15:02

Tragedie în familia lui Nicuşor Bancu. Tatăl căpitanului Craiovei, găsit spânzurat chiar de fratele fotbalistului - Inquam Photos / Stefan Constantin

Potrivit GazetaNoua, Cristi Bancu avea 61 de ani şi a fost găsit spânzurat. Conform sursei citate, cel care ar fi făcut macabra descoperire ar fi fost chiar fratele fotbalistului. Cristi Bancu nu ar fi fost la prima tentativă de suicid, susţine presa locală. Bancu senior ar fi avut de mai multă vreme probleme la inimă şi intrase în depresie după ce în urmă cu trei ani suferise un atac cerebral.

"La data de 3 august a.c., în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările", se arată în comunicatul IPJ Olt.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Tragedie în familia lui Nicuşor Bancu. Tatăl căpitanului Craiovei, găsit spânzurat chiar de fratele fotbalistului