Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Iaşi. Un bărbat a murit după ce a încercat să-şi salveze prietenul de la înec

Şi în localitatea Costuleni, din judeţul Iaşi, ieri după amiază, un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a încercat să-şi salveze prietenul de la înec. Cei doi au rămas prinşi în vegetaţia de pe fundul apei şi nu au mai putut ieşi. În urma bărbatului care a murit a rămas o familie cu patru copii.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 07.08.2023, 08:15

Vezi și

Alarma a fost dată, ieri - la orele prânzului, de alte două persoane, care îi însoţeau pe bărbați la râu, în localitatea Costuleni, din judeţul Iaşi. Veniseră cu toții sa spele covoare. La un moment dat, un barbat din grup, in vârsta de 50 de ani, a intrat în apă pentru a se răcori. Însă, nu a mai reușit sa iasă, fiind prins în mâl și vegetație. Imediat, prietenul său, i-a sărit în ajutor.

Disperaţi, cei aflaţi pe mal au legat cu sfoară un alt bărbat, şi l-au băgat în apă pentru a îi salva pe cei doi. Fără succes, însă. "La locul solicitării au fost direcţionate echipajul de salvare aerian, un echipaj de la Seviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi, un echipaj de intervenţie cu barcă cât şi echipa de scafandrii", a declarat George Onofreiasa, purtător de cuvânt Isu Iaşi. Doar unul dintre bărbaţi a mai răspuns la manevrele de resuscitare şi este transportat cu elicopterul SMURD la spital în Iaşi.

Oamenii spun că zona este extrem de periculoasă, în unele locuri apa este mai adâncă de 3 metri. Chiar şi așa, la nici 300 de metri de locul tragediei, un grup de tineri continua să se scalde. În ultimele săptămâni mai multe persoane şi-au pierdut viața după ce au intrat la scăldat în zone neamenajate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tragedie în Iaşi. Un bărbat a murit după ce a încercat să-şi salveze prietenul de la înec