Antena Meniu Search
x

Tragedie în India. Cel puțin 15 oameni au murit și mai mulți au fost răniți, după ce au fost loviți de fulger

Cel puțin 15 oameni au fost uciși și alții au fost răniți, după ce au fost loviți de fulger în statul Bengalul de Vest din estul Indiei, au anunţat autorităţile vineri, transmite agenţia Xinhua.

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 16:24

Tragedie în India. Cel puțin 15 oameni au murit și mai mulți au fost răniți, după ce au fost loviți de fulger
Tragedie în India. Cel puțin 15 oameni au murit și mai mulți au fost răniți, după ce au fost loviți de fulger - Profimedia

Ploile abundente şi furtunile, însoţite de fulgere, au lovit Bengalul de Vest în ultime 24 de ore, afectând regiunile sudice ale statului indian. Conform autorităţilor, majoritatea victimelor erau agricultori care lucrau pe câmp când au lovit fulgerele.

15 oameni au pierit loviți de fulger

"Joi seara, mai multe zone din stat au fost lovite de fulger, ceea ce a ucis cinci oameni în East Burdwan, patru în Murshidabad şi câte trei în West Midnapore şi Howrah", a declarat un reprezentant al departamentului pentru gestionarea dezastrelor.

"De asemenea, mai multe persoane au fost rănite în aceste lovituri (de fulger) şi au fost transportate la spitale", a indicat reprezentantul.

Departamentul indian de meteorologie a precizat că cerul era parţial acoperit de nori vineri şi că erau posibile ploi şi în următoarele 24 de ore. Conform datelor oficiale, 907 persoane au fost ucise de fulgere pe teritoriul Indiei în 2022. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tragedie în India. Cel puțin 15 oameni au murit și mai mulți au fost răniți, după ce au fost loviți de fulger