Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Timiş. Un tânăr de 20 de ani şi-a omorât iubita după un accident teribil: fata a fost aruncată zeci de metri prin parbriz. Un alt bărbat a murit

Tragedie pe o şosea din Timiş. Doi tineri care aveau viitorul în faţă şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac şi s-a făcut zob. Una dintre victime se căsătorise de curând. Şoferul a supravieţuit, dar a ajuns spital în stare foarte gravă.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.11.2023, 19:32

Vezi și

Accidentul a avut loc pe un drum judeţean, la 30 de kilometri de Timişoara. La volanul maşinii se afla un tânăr de 20 de ani. Pasageri erau iubita lui, în vârstă de 27 de ani, şi un amic. Martorii povestesc că maşina rula cu viteză pe drumul ce leagă Hitiaş de Bacova. La un moment dat însă, şoferul ajunge pe contrasens, după ce depăşeşte trei vehicule, pierde controlul volanului şi se izbeşte cu putere de acest copac. Resturile maşinii sunt împrăştiate pe o distanţă de 30 de metri pătraţi.

Zeci de oameni s-au strâns la locul tragediei. Printre martori, rude şi prieteni ai victimelor

Iubita şoferului a fost aruncată din maşină la câţiva metri, pe câmp, şi a murit pe loc. Şi pentru celălalt pasager impactul a fost fatal. Rămăsese încarcerat şi şi-a dat ultima suflare, în timp ce salvatorii încercau să îl scoată dintre fiare. Bărbatul se însurase în urmă cu trei luni. Zeci de oameni s-au strâns la locul tragediei. Printre martori, rude şi prieteni ai victimelor.

Şoferul a supravieţuit, însă este în stare gravă la spital. Din maşina implicată în accident nu a mai rămas decât un morman de fiare contorsionate. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tragedie în Timiş. Un tânăr de 20 de ani şi-a omorât iubita după un accident teribil: fata a fost aruncată zeci de metri prin parbriz. Un alt bărbat a murit