Antena Meniu Search
x

Un militar a MURIT într-un exerciţiu de paraşutare, în Braşov. Gabriel avea 30 de ani şi era tatăl unei fetite de doar un an

Un militar în vârstă de 30 de ani a murit într-un exerciţiu de paraşutare, în apropierea aerodromului Zărneşti, din Braşov. Tânărul, care era căsătorit, era tătăl unui copil.

Un militar în vârstă de 30 de ani a murit într-un exerciţiu de paraşutare, în apropierea aerodromului Zărneşti, din Braşov. Tânărul, care era căsătorit, era tătăl unui copil.

UPDATE 17:30 Ministerul Apărării dă primele informaţii privind identitatea militarului decedat în timpul unui exercițiu de parașutare, în zona aerodromului Zărnești. Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcția informații militare, era în vârstă de 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naționale din anul 2013. Era căsătorit și avea un copil.

UPDATE 16:20 Ministerul Aparării confirmă că victima tragicului eveniment este cadru militar.

Pe acelaşi subiect

UPDATE 16:10 Bărbatul care s-a accidentat în zona Aerodromului 'Piatra Craiului' din Zărneşti, a fost declarat decedat, după ce medicii l-au resuscitat mai multe zeci de minute.

Victima era în vârstă de 30 de ani, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Surse de la Aerodromul din Zărneşti au precizat că este vorba despre un paraşutist, şi nu un parapantist, cum au precizat salvatorii, într-o primă fază.

UPDATE 15:20 Un bărbat a căzut cu parapanta între Râşnov şi Tohanul Nou. Din primele informaţii, victima este în stare de inconştienţă. La locul evenimentului se deplasează un echipaj Smurd cu medic. Este vorba despre o aterizare eşuată cu paraşuta, fapt confirmat şi de un reprezentant al Aerodromului, a declarat Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, scrie presa locală.

Un alt tânăr a ajuns în stare gravă la spital, în weekend, când s-a prăbușit cu parapanta în Munții Retezat. Victima a ratat aterizarea și a ajuns pe un câmp din apropierea satului Clopotiva.

Sursa: Mytex.ro, Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un militar a MURIT într-un exerciţiu de paraşutare, în Braşov. Gabriel avea 30 de ani şi era tatăl unei fetite de doar un an