Antena Meniu Search
x

Video Tragedie la ieșirea din Reșița, pe un drum în beznă. Un bărbat a murit pe loc, spulberat în timp ce traversa strada

O persoană a murit și alte trei au fost rănite, după un grav accident de circulație pe drumul naţional 58 în Caraş-Severin. Victima, în vârstă de 58 de ani, a fost lovită mortal de un autoturism care circula din Caransebeș spre Reșița.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 08:03

Vezi și

Pietonul mergea pe un drum fără lumină stradală, şi fară să poarte haine cu elemente reflectorizante iar din această cauză nu a fost observat de un conducător auto.

Accident mortal la ieșirea din Reșița spre Caransebeș

După impact, șoferul în vârstă de 35 de ani, ar fi tras brusc de volan stânga, şi a ajuns pe sensul opus unde a lovit frontal un alt autovehicul. Atât conducătorul celei de-a doua mașini, în vârstă de 51 de ani cât și doi pasageri din același autoturism au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit polițiștilor reșițeni, "din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocșa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Reșița, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reșița, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reșița. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului și rănirea altor 3 persoane, conducătorul auto de 51 de ani și 2 pasageri din același autoturism, toți 3 fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.  La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Reșița".

Agenții continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tragedie la ieșirea din Reșița, pe un drum în beznă. Un bărbat a murit pe loc, spulberat în timp ce traversa strada